Udtalelser

 • Jeg har fået utrolig mange Body SDS-behandlinger gennem tiden hos mange forskellige behandlere. Og Lise kan noget som jeg ikke har oplevet andre behandlere kan. Fordi hun mestrer samtalens terapeutiske kunst, kommer man ind til kernen af det som ens spændingsmønstre drejer sig om, og det er dér hvor behandlingen for alvor virker!

  Karina Helsted Moe, Dyssekilde Yogacenter
 • De varmeste anbefalinger til Lise herfra. Jeg er kommet hos hende i et års tid, og hver eneste gang går jeg derfra med en fantastisk følelse – både fysisk og mentalt. Lise har bl.a. hjulpet mig med slemme menstruationssmerter, hævede ben og uro i kroppen. Ud over at være meget professionel er Lise en meget behagelig person, og man føler sig altid rigtig godt tilpas.

  Trine Vörts, specialist hos Nykredit
 • Jeg har fået den mest fantastiske behandling af Lise på en yogaferie på Madeira. Lise har en usædvanlig indføling ind i arbejdet med kroppen, en meget sikker og empatisk måde at møde alle sider af mig på, så jeg føler mig tryg, kan overgive mig og give slip…smukt og rørende…tak Lise 

  Annmarie Bremer, Healer og underviser
 • Den bedste anbefaling og den bedste beslutning nogensinde var at komme til behandling hos Lise. Ikke nok med at behandlingen er fantastisk dejlig afslappende så hjalp Lise mig også med både nerveskader og en slem bækkenløsning! Jeg er dig evig taknemmelig! 5 stjerner ud af 5 herfra og kan kun anbefales!!!

  Helena Faurbye Løfgren
 • Jeg havde et terapiforløb med Lise over Skype i foråret. Jeg var overrasket over, hvor godt det fungerede på Skype – især fordi Lise stadig kunne spotte alle mine små vaner med at spænde i kroppen. Lise var ekstremt opmærksom på og intuitiv omkring, hvad jeg kunne klare og hvad der virkede for mig personligt. Jeg føler, at vi sammen fandt frem til visualiseringsmetoder, som siden har haft en dejlig positiv virkning på mig. Terapi er ofte meget smertefuldt for mig, men Lise gjorde det til en positiv oplevelse, som fokuserede på mine styrker fremfor svagheder. Tak!

  Caritas Fischer
 • Jeg har kun rosende ord til Lise og hendes behandling. Jeg er kommet hos Lise on and off gennem en del år efterhånden. Og udover at jeg får behandlet det jeg kommer der for, har jeg altid følt mig set og rummet i hendes nærvær. Jeg elsker hendes blide væsen og intuitive tilgang  For mig er det helt essentielt at behandlingen netop sker på flere planer 

  Tinamaria Stoltze, TFT-terapeut & Numerolog
 • Godmorgen Lise

  Mange tak for sidst🙏

  Du er magisk for mig, man føler sig favnet af dig, og man føler sig meget tryg i dine hænder. Du har en særlig evne til at få mig til at slappe helt af, og du kan mærke præcis, hvor man har brug for hjælp.

  Du er meget professionel. Altid enormt sød og god til og lytte, og så ved du præcis hvad jeg har brug for at vi arbejder med, selvom jeg nogen gange ikke selv kan sætte ord på det.

  Jeg vil til hver en tid anbefale dig 🙏 Alle burde give sig selv den selvomsorg at besøge dig.

  Knus Louisa

  Louisa Roland, Butiksejer, Moshi Moshi Mind
 • “Jeg har haft et forløb hos Lise med terapeutisk meditation. Mit forløb var super interessant, og sessionerne var som en meget dyb meditation. Det er en vild følelse at gå så dybt ind i sig selv og bare være dér. Det er også lidt befriende at fordybe sig så meget og bare lade tid og sted forsvinde. Til tider skulle jeg nærmest tage mig sammen for at tale under forløbet, fordi det var så rart bare at lytte til Lises stemme og være så fordybet. Jeg har aldrig dyrket meditation og var meget forundret over, at jeg kunne finde så dybt ind i det. Det er også krævende og nogle gange inden en time, havde jeg mest lyst til at aflyse, fordi jeg følte, at jeg ikke gad “tale om mig selv”, men når vi gik i gang var det fuldstændig fantastisk og nærmest magisk.

  Før forløbet havde jeg meget fokus på nogle ting, som jeg gerne ville ændre, og jeg havde svært ved at finde frem til en løsning selv. Jeg havde en form for uro og ubehag i kroppen. Jeg glemte ofte at mærke efter og brugte kun hovedet til at finde frem til en løsning. Jeg brugte enormt meget tid på at prøve at løse det og presse mig selv ved at messe: “Gør det nu bare, det er ikke så svært.”

  Nu mærker jeg meget mere efter og bruger ikke kun hovedet, men også kroppen. Jeg hviler meget mere i det hele og er ikke længere bange for at fejle. Jeg har fået nogle gode redskaber, og jeg bruger ligeledes åndedrættet rigtig meget, hvis jeg føler mig presset.

  Lise har sådan en fin måde at finde ind i folk på. Hun er meget rolig, og man føler sig tryg. Og så giver Lise det hele den tid det tager, man kan ikke sige eller gøre noget forkert. Det er rart, desuden pådutter Lise ikke en følelser eller ting som ikke er der, man får lov til at bruge den tid man har til at finde ind i ens kringlede hovede og sortere tankerne, og hvad der dukker op.

  Hvis man går og tumler med noget, så er det helt fantastisk at dykke ind i det sammen med Lise. Og hvis man søger fordybelse og ro i sig selv uden et konkret problem, så føles det også ganske magisk. Man lærer lidt mere sig selv at kende, og det kan man virkelig bruge til noget.”

  Malene Langholz, Art Director
 • “En session hos Lise er ren balsam for krop og sjæl:
  Kombinationen af stærke hænder, en skarp observans og et blidt væsen gør hende til den dygtigste massør og terapeut, jeg nogensinde er stødt på.

  Jeg kan godt lide at få behandlinger af to årsager:
  Den ene årsag er Lise: Hun er simpelthen en piv-dygtig behandler. Den anden årsag er metoden, som tiltaler mig, idet man arbejder med krop og sind på én gang.

  Lise er rolig, empatisk og omhyggelig – og samtidig er hun ikke bleg for at skubbe én lige præcis så meget ud over ens grænse, som man magter lige den dag.

  Efter en behandling er jeg altid glad og afslappet. Hvis der har været særligt fokus på det mentale, kan der være boblende tanker.”

  Line Hviid, Projektleder
 • Jeg er blevet behandlet af Lise igennem snart 10 år, hvilket taler for sig selv 
  Jeg er professionel sanger og lever af min stemme og krop, det er derfor yderst vigtigt for mig, at føle mig i gode, trygge hænder, når jeg bliver behandlet. Det er det nok for de fleste 
  Lise er en meget indfølende og omhyggelig behandler, som formår at finde ind til kernen af kroppens behov og skræddersy behandlingen helt efter ens ønsker og behov. Jeg kan på det varmeste anbefale Lise, som efter min mening (og jeg har prøvet rigtig mange forskellige behandlinger!) er én af landets dygtigste og mest seriøse behandlere!

   

  Louise Moe, Sangerinde & komponist
 • “Efter en årrække med rigtig gode resultater med samtaleterapi oplevede jeg det som om, at jeg var kørt fast i den samme rille og at nogle emner blev ved med at hænge ved uden at jeg følte at jeg kunne gøre noget ved det og komme videre. Det var som om min krop kæmpede imod, derfor valgte jeg at starte et forløb hos Lise. Lige fra starten af blev det klart at der var noget min krop gemte på og med Lises hjælp fik jeg kigget på og løsnet op for alle disse gamle spændinger og frygt. Med Lises hjælp fik jeg på ny skabt sammenhæng mellem min krop og min bevidsthed, det har betydet uendeligt meget for mit mentale og fysiske velbefindende. Jeg vil ikke have været det foruden.

  Det jeg sætter rigtig stor pris på ved Lise er hendes evne til at være opmærksom på sin klients behov. Jeg har på intet tidspunkt oplevet at jeg blev udsat for noget om jeg ikke brød mig om eller som oversked mine grænser. Lise er et meget opmærksomt og respektfuldt menneske, som gør meget for at man skal føle sig tryg og godt tilpas i hendes hænder og det gør man! Jeg kan varmt anbefale Lise som behandler.”

  Søren Johannesen, Selvstændig
 • “Man kommer et lag dybere. Jeg har haft et forløb med en række terapeutiske sessioner hos Lise. Jeg kan bedst beskrive det som en måde, hvorpå man får kroppen i tale. En session begynder typisk med, at man finder ud af, hvad man har behov for at fokusere på.

  I løbet af de sessioner jeg har haft, er vi kommet omkring forskellige ting, der har rørt sig i mit liv. Ofte har det være ting, der har rørt sig før og er blevet til mønstre, der er svære at bryde og svære at finde roden til. Hvor man hos en psykolog typisk vil bruge lang tid på at tale om tingene og blive ”oppe i hovedet” føles det som om, man kommer et lag dybere med mindfulnessbaceret psykoterapi.

  I ren samtaleterapi kommer man nemt til at censurere sig selv, men det gør man ikke, når det er kroppen og kropssproget, der styrer samtalen. Man mærker i kroppen, hvor følelsen sidder og hvad den gør ved kroppen: Er der en smerte? spænder man i musklerne? Hvor? Man finder også ud af, om det er en følelse, smerte, spænding, man genkender fra tidligere.

  I løbet af sessionerne har jeg oplevet at finde sammenhænge, som jeg ikke før har været bevidst om og har også fundet roden til nogle af de ting, der volder mig problemer.

  Det er en meget spændende form for terapi, som jeg synes virker hurtigere end traditionel terapi og har givet mig flere aha-oplevelser og bedre mulighed for at bryde nogle af de mønstre og barrierer, jeg bærer rundt på. Jeg har været meget glad for mit forløb og kan varmt anbefale mindfulnessbaceret psykoterapi hos Lise!”

  Rikke Flarup, Journalist & publisher
 • “Jeg kom til Lise med en meget øm ankel pga. intens maraton træning. Jeg troede, det var noget, jeg måtte vænne mig til, hvis jeg ville løbe. Efter første besøg hos Lise kunne jeg mærke en lettelse i anklen og efter et par besøg, har jeg ikke længere problemer med den ømme ankel. Jeg vil efter endt maraton træning stadig bruge Lise, fordi jeg kan mærke det gør godt for min krop. Anbefales varmt.”

  Malene Christensen, Art director, COSTUME
 • “I Lise fandt jeg endelig den terapeut, jeg havde 100% tillid til. En tillid der er væsentlig, når man krænger sit inderste ud til en fremmed.

  Lise arbejder helt fantastisk med den indføling, hun har, som både er på det fysiske og åndelige plan. En indføling der har hjulpet mig til at få løsnet muskelspændinger forårsaget af dybe, gamle chok og traumer, som min kaotiske barndom har givet mig.

  Jeg har indtil videre kun fået 3 behandlinger over kort tid, men er nået længere end med nogen anden terapeut. Mine stærke mavesmerter, som undrer lægen og giver undersøgelser uden resultater, er på retur.”

  Mariann Gruber, kropsterapeut uddannet ved Body-sds
 • “Jeg kan på det varmeste anbefale et terapiforløb hos Lise!

  Hos Lise oplevede jeg tryghed og professionalisme kombineret med et målrettet og integreret terapiforløb.

  Anbefaling til andre: Prøv at kombinere en kropsbehandling med psykoterapi.

  Jeg oplevede, hvordan jeg kom dybere og fik flere kvalificerede svar samt blev endnu mere forløst, når jeg havde modtaget en kropsbehandling/Body-sds inden samtalen.”

  Ruben Fryd, Cand.Merc, Strategic Integrated Communications
 • “D. 11. august 2011 blev jeg involveret i en trafikulykke, hvor min arm blev kørt over. Efter operationen og et års genoptræning kunne det konstateres, at den ikke var vokset sammen, som lægerne havde håbet (pseudoartrose).

  Jeg valgte efter anbefaling at starte i et behandlingsforløb hos Lise. Efter behandlingsforløbet var jeg til check på hospitalet, hvor lægen efter at have set røntgenbillederne overrasket siger: ”Hvad har du gang i?”… Min knogle var vokset sammen. ”Fortsæt med det du gør”, var hans afsluttende sætning.

  Jeg går stadig hos Lise, for at holde smerterne nede, og jeg har det altid fantastisk bagefter.”

  Malou Lyngsie, Nordic Supply Coordinator
 • “Lises behandlinger er som balsam for krop og sjæl, og man bliver helt afhængig af dem. Behandlingerne holder min hovedpine og andre skavanker for døren. Efter en behandling er jeg som regel træt og får hurtigt en dejlig fornemmelse i kroppen.”

  Ann-Louise Dahl Jensen, Operationssygeplejerske, Hvidovre Hospital
 • “Lises behandlinger er fantastiske, uundværlige og uden tvivl værd at anbefale. Både krop og sind får det bedre. Efter en behandling føler jeg mig lettere i kroppen, træt og ofte tænksom. Dagen efter kan jeg mærke tydelig forskel i især min ryg, kæbe og mine skuldre, som ikke længere er så spændte.”

  Maiken Winther, Stylist
 • “Lises behandling har uden tvivl medvirket til, at jeg er kommet af med den stress, jeg var ramt af, da jeg startede hos hende.

  Jeg var som en spændt fjeder, og jeg havde svært ved at give slip og finde ro i mig selv. Jeg var meget overrasket over virkningen af kropsterapien. Allerede ved første behandling fik Lise løsnet op for både fysiske og psykiske spændinger i kroppen, og efter at have været der fire gange, har jeg fået sådan en dejlig grund-ro i mig selv, som jeg har længtes efter længe. Som en ekstra bonus fik hun også behandlet en mavesmerte, jeg længe havde døjet med. Den er nu helt væk!

  Jeg kan på det varmeste anbefale Lise til behandling af både fysiske og psykiske lidelser.”

  Anne Westergaard
Book tid