Høj faglighed

I 2010 blev jeg færdiguddannet kropsterapeut ved Body SDS og blev med det samme ansat hos Body SDS som behandler og træningsinstruktør (www.body-sds.dk). I 2015 fik jeg lyst til at starte op som selvstændig. Efter min uddannelse har jeg deltaget i videreuddannelse hos Body SDS i bl.a. behandling af ryg, nakke, kontorskader, stress og samtaleterapi.

Sammen med Michell Kowal og founder Bengt Valentino Andersen har jeg sammensat materialet til Body SDS’ grunduddannelse og videreuddannelser.

Jeg har løbende suppleret min uddannelse med fire kurser i anatomi, fysiologi og sygdomslære ved læge Ole Købke (300 timers undervisning) og hans detaljerede kursus i bevægeapparatets anatomi.

I 2014 supplerede jeg desuden med en kropsterapeutisk uddannelse i Omnitherapy, hvor fokus er at etablere en forståelse mellem den indre psykiske oplevelse og kroppen (http://omni-therapy.com).

I april 2017 blev jeg som den første dansker uddannet psykoterapeut efter en anderkendt amerikansk 4-årig uddannelse (http://hakomiinstitute.com). Min uddannelse er funderet på forskningsbaserede resultater, og der er videnskabeligt belæg for, at terapien virker i praksis.(http://www.eabp.org/backup/scient/scient_validity_hakomi.htm).

I 2018 har jeg taget en åndedrætsuddannelse i bevidst vejrtrækning ved Lise-Lotte Bonné.

Book tid