Retreats og rejser

Jeg har indgået et samarbejde med Dyssekilde Yogacenter og Karina Helsted Mo. D. 19.-26. september 2019 går turen til den smukke græske ferieø Lesbos, hvor Karina vil undervise i yoga, åndedræts og meditation. Jeg vil undervise i Body SDS træning, meditation og åndedrætsøvelser og tilbyde behandlinger.

Morgenen starter stille med en halv times meditation og åndedrætsøvelser. Derefter laver vi solhilsen og mere dynamiske yogaøvelser (vinyasa flow), som går videre ind i de klassiske hatha yogastræk. Om eftermiddagen har vi et særligt tema for hver klasse, hvor vi arbejder med et bestemt område i kroppen ud fra kroppens syv energicentre. I yogaøvelserne lærer du at slippe spændinger ved brug af åndedrættet og bioenergetiske øvelser. Det er en helt ny måde at anskue kroppen på, og det betyder, at der frigøres en masse ny energi, som måske længe har været bundet i kroppen i form af en spænding. Om eftermiddagen bruger vi minimum en halv time på afspænding, meditation og visualiseringer.

På stranden laver vi hver dag øvelser med smuk udsigt over havet, eller vi går ind i byens yogahal, som vi har til rådighed.

I den lille middelalderby Molivos på det nordlige Lesbos kommer ordet “malerisk” virkelig til sin ret. Her bliver du grebet af en uimodståelig trang til konstant at fotografere de postkortmotiver, som findes overalt. Byen har en fantastisk arkitektur, som du kan nyde, mens du slentrer rundt i de smalle brostensbelagte gader med charmerende stenhuse. Her findes også en stemningsfuld havn og mange små butikker, barer og tavernaer, hvor du spiser godt for næsten ingen penge.

Det er Spies, der er rejsearrangør, så når du har tilmeldt dig, får du et tilmeldingslink til selve rejsen, som betales direkte til Spies. På denne måde er din rejse via Spies dækket ind under Rejsegarantifonden.

Læs mere her:

http://www.dyssekildeyoga.dk/produkt/yogaferie-til-madeira-d-2011-2017-til-2711-2017-2/

Book tid