Retreats og rejser

Tag med Dyssekilde Yogacenter væk fra vinterens kulde og mørke til spa/yogaophold på Madeira. Stemningen i den lille by er afslappet og rolig med små, hyggelige gader og caféer.

Vi bor på et lækkert designhotel beliggende i smukke, landlige omgivelser i Ponta do Sol med udsigt over Atlanterhavet. På hotellet er der spa, sauna og jacuzzi samt indendørs og udendørs pool.

Madeira er kendt for sine mageløse vandreruter langs de mange vandingskanaler, som snor sig gennem bjerglandskabet. Her oplever du storslået udsigt, bratte klippeskråninger, vandfald og mange tropiske planter. Vi bor tæt på nogen af de bedste vandrestier på Madeira. Hotellet arrangerer næsten hver dag gratis ture til de mange vandrestier.

Der er yoga hver morgen og alle eftermiddage på nær 2 eftermiddage, hvor du kan tage på vandretur. En aften i løbet af opholdet er der mulighed for at tilkøbe en åndedrætsterapi-session; den koster 200 kr.

Med på turen er yogainstruktør Karina Helsted Moe og Body-SDS behandler og psykoterapeut Lise Lillesøe. Karina står for yogaundervisningen. En af eftermiddagene vil Lise stå for undervisningen i form af Body-SDS grundtræning. Det vil ligeledes være muligt at få behandlinger af Lise.

Det er Spies, der er rejsearrangør, så når du har tilmeldt dig, får du et tilmeldingslink til selve rejsen, som betales direkte til Spies. På denne måde er din rejse via Spies dækket ind under Rejsegarantifonden.

Læs mere her:

Madeira d. 19.- 26. nov 2018

Book tid