Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Når vi bliver stressede, kommer vi ud af sync med vores krop og overhører dens signaler. Vi bliver trætte, bekymrede og føler os spændte i kroppen. Hvis vi bliver udsat for meget pres, kan vores system pludselig ikke klare mere. Det er ligesom en flaske, der er fyldt med vand. Hvis vi fortsætter med at hælde vand i flasken, ender det med at flyde over.

I traditionel samtaleterapi og coaching arbejder man typisk med det bevidste sind, idet man f.eks. får mentale redskaber til at tackle en svær situation.

Det er min fornemmeste opgave at hjælpe dig med at lytte indad og give kroppen taletid. Jeg har specialiceret mig i at arbejde med det, der ikke bliver sagt. Det ubevidste. Det din krop prøver at fortælle, når du får ondt i maven eller spænder op i nakken og kæberne.

Mine forløb er designet til dig, der ønsker mere ro. Jeg kan lære dig at komme ind i en mindful tilstand, hvor du får et større overblik og kan tage styring over tempoet i dit liv.

Når vi selv har det godt, kan vi bedre være der for vores nærmeste. En ekstra bonus er, at behandlingerne plejer dit helbred og forebygger diverse livsstilssygdomme.

 

Book tid