Om mig

Som behandler oplever jeg, hvordan den moderne livsstil påvirker vores krop og sind. I en travl hverdag hvor vi konstant er online, er det nødvendigt også at kunne give slip på de mange stimuli og lade op. En af mine missioner som behandler er at skabe mere nærvær og tilstedeværelse.

Min baggrund
Da jeg var 14 år, blev jeg involveret i en trafikulykke, som resulterede i, at jeg fik et piskesmæld og en hyletone i øret. Jeg havde mange smerter i nakken og prøvede flere behandlingsmetoder, men det havde ikke den store effekt.
Det var først, da jeg kom i kontakt med Body SDS, at mine smerter forsvandt. Allerede efter tre behandlinger kunne jeg dreje nakken frit, og jeg følte mig som født på ny. Det vakte min nysgerrighed og en lyst til at hjælpe andre. Faktisk var lysten så stor, at jeg nogle år senere stoppede som journalist og ændrede mine karriereplaner.

Min passion
Mit job er min store passion. Jeg går meget op i at videreuddanne mig, og derudover har jeg en aktiv fritid med dans, meditation og træning. Jeg samarbejder med Mastiff tv, hvor jeg behandler deres faste medarbejdere og deltagerne i tv-programmet Vild med dans.

Privat er behandlerverdenen også en stor del af mit liv, idet min kæreste Michell Alexander Kowal også er Body SDS-behandler. Sammen har Michell og jeg en livsglad datter, og min familie har en stor plads i mit hjerte.

Michell og jeg har sammensat materialet til Body SDS’ grunduddannelse og videreuddannelser sammen med founder Bengt Valentino Andersen. Det har været en lang og lærerig proces.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller vil høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Book tid