Mine mål

Som behandler oplever jeg, hvordan den moderne livsstil påvirker vores krop og sind. I en travl hverdag hvor vi konstant er online, er det nødvendigt også at kunne give slip på de mange stimuli og lade op.

Min baggrund
Da jeg var 14 år, blev jeg involveret i en trafikulykke, som resulterede i, at jeg fik et piskesmæld og en hyletone i øret. Jeg havde mange smerter i nakken og prøvede flere behandlingsmetoder, men det havde ikke den store effekt.
Det var først, da jeg kom i kontakt med Body SDS, at mine smerter forsvandt. Allerede efter tre behandlinger kunne jeg dreje nakken frit, og jeg følte mig som født på ny. Det vakte min nysgerrighed og en lyst til at hjælpe andre. Faktisk var lysten så stor, at jeg nogle år senere stoppede som journalist og ændrede mine karriereplaner.

Høj faglighed
I 2010 blev jeg færdiguddannet kropsterapeut ved Body SDS og blev med det samme ansat hos Body SDS som behandler og træningsinstruktør (www.body-sds.dk). I 2015 fik jeg lyst til at starte op som selvstændig. Jeg går meget op i at udvikle mine kompetencer. Efter min uddannelse har jeg deltaget i videreuddannelse hos Body SDS i bl.a. behandling af ryg, nakke, kontorskader, stress og samtaleterapi.

Jeg har løbende suppleret min uddannelse med fire kurser i anatomi, fysiologi og sygdomslære ved læge Ole Købke (300 timers undervisning) og hans detaljerede kursus i bevægeapparatets anatomi.

I 2014 supplerede jeg desuden med en kropsterapeutisk uddannelse i Omnitherapy, hvor fokus er at etablere en forståelse mellem den indre psykiske oplevelse og kroppen (http://omni-therapy.com).

I april 2017 blev jeg som den første dansker uddannet psykoterapeut efter en anderkendt amerikansk 4-årig uddannelse (http://hakomiinstitute.com). European Association of Psychotherapy har godkendt terapiformen som “scientifically-based” (http://www.eabp.org/backup/scient/scient_validity_hakomi.htm).

Privat er behandlerverdenen også en stor del af mit liv, idet min kæreste Michell Alexander Kowal også er Body SDS-behandler. Han arbejder som Body SDS seniorvisor og underviser i Parken, og sammen har vi en dejlig datter.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller vil høre, om jeg kan hjælpe dig.

Book tid