Spørgsmål & svar

Hvordan foregår en behandling?
Jeg sammensætter altid en behandling ud fra klientens individuelle behov. Derfor har jeg sjældent to behandlinger, der er ens. Normalt starter jeg en behandling med en samtale, hvor vi afstemmer forventninger. Normalt foregår behandlingen ligende på en briks.

Hvordan foregår en psykisk behandling?
Jeg indleder altid en psykisk behandling med en samtale, hvor vi afstemmer forventninger. Min indfaldsvinkel er meget anderledes end traditionel samtaleterapi, hvor man f.eks. får mentale redskaber til at tackle en svær situation. Jeg bruger kroppen som indfaldsvinkel til f.eks. at slippe stresstilstande og bearbejde uforløste følelser. Hvis det giver mest mening at have en siddende session, så gør vi det. Hvis du derimod har brug for at få åbnet for problemet ved hjælp af en fysisk behandling, så forgår det på en briks.

Hvor meget tøj må jeg have på?
Fysiske behandlinger foregår på en briks, hvor du ligger iført undertøj med et tæppe over dig. Hvis du føler dig bedre tilpas med tøj på, kan det også lade sig gøre.

Normalt vil jeg både behandle forsiden og bagsiden af kroppen, da det virker bedst på de fleste problematikker. Hvis du kun kan sidde eller ligge på siden pga. smerter, kan det også lade sig gøre.

Hvad er Body SDS?
Body SDS er forkortelsen for Body Self Development System – et af verdens mest effektive behandlings- og træningssystemer designet til det moderne menneske. Body SDS er et dansk behandlingssystem, der med erfaringsgrundlag helt tilbage til 1950 har ændret livet for mange. En behandling består af massage af musklerne, bevægelse af leddene, pulserende bevægelser, åndedrætsteknikker og Body SDS´ akupressurtryk og zonetryk. Body SDS arbejder med idéen om det hele menneske. Vi mener, at der er en sammenhæng mellem fysik og psyke, og at traumer og følelsesmæssige anstrengelser kan sætte sig i kroppen.

Gør Body SDS ondt?
Mange tror, at Body SDS skal være hårdt. Min erfaring er, at nogle skal behandles fint og blidt, mens andre reagerer godt på hårdere berøring. En af mine spidskompetencer er at finde frem til, hvordan din krop hurtigst får det godt. Det kan variere fra gang til gang. Hvis du har specielle ønsker, er du velkommen til at fortælle det til mig.

Skal jeg behandles på maven?
Jeg har ofte klienter, der ikke vil behandles visse steder på kroppen. Det er vigtigt at respektere, og jeg kan f.eks. godt behandle et fordøjelsesproblem uden at behandle direkte på maven, hvis det er for smertefuldt eller angstprovokerende.

“Knækker” du kroppen?
Body SDS-behandlere udfører ikke manipulationsteknikker, ligesom en kiropraktor, da det er udenfor vores regi. Vi må derimod gerne benytte ledteknikker, og det kan give en lyd, når spændingen slipper.
Jeg har bedst erfaring med at massere spændingerne væk og benytter kun ledteknikker i de tilfælde, hvor spændingerne ikke vil slippe på anden vis. Jeg spørger altid om lov og guider klienten, hvis der er behov for at udføre en ledteknik. Hvis du udelukkende har et ønske om at få “knækket” kroppen på plads, vil jeg anbefale dig at kontakte en behandler, der har dette som speciale.

Må man få behandling, når man er gravid?
Jeg har rigtig god erfaring med at behandle gravide og reducere graviditetsgener som bækkenløsning, lændesmerter, væske i kroppen osv.

Hvor mange behandlinger skal der til?
Det er individuelt, hvor mange behandlinger der skal til. Det kommer an på problemet, hvor længe det har varet osv. I de fleste tilfælde anbefaler jeg, at man starter i et behandlingsforløb på omkring fem behandlinger.

Skal man have et problem, når man kommer?
Nej, du er velkommen uanset hvad. Jeg har faktisk en del klienter, der kommer, fordi de ønsker at øge deres præstationer, eller udelukkende kommer af nysgerrighed.

Hvordan kan jeg betale?
Jeg tager imod kontanter og Mobilepay. Behandlingsforløb kan også indbetales som bankoverførsel efter aftale.

Kommer man til at græde under behandling?
Jeg møder klienter, som er nervøse for at komme til at græde under en behandling, mens andre netop ønsker dette.

Jeg har mange forskellige behandlinger, og det er op til dig, hvad du ønsker at opnå med behandlingen. Nogle klienter mærker udelukkende velvære, mens andre kommer med et ønske om at få løst op for nogle psykiske udfordringer. Der kan forekomme følelsesmæssige forløsninger, når kroppen slipper stressophobninger eller undertrykte følelser.

Har du tavshedspligt?
Ja, jeg har naturligvis tavshedspligt.

Hvad betyder autoriseret Body SDS behandler?
Jeg er autoriseret Body SDS behandler. Det betyder, at min klinik er et godkendt center af Body SDS. Det er samtidig din garanti for, at jeg har et højt fagligt niveau, idet jeg løbende deltager i videreuddannelse hos Body SDS og up to date med viden. Flere forsikringsselskaber yder tilskud hos autoriserede behandlere.

Er der mulighed for tilskud?
Jeg er Registreret Alternativ Behandler (hos Dakobe) og autoriseret hos Body SDS®. Flere forsikringsselskaber giver tilskud til registrerede godkendte Body SDS-behandlere – kontakt dit forsikringsselskab for at høre, om det gælder dig.

Codan og Body SDS har i 2018 indgået en kontrakt om behandling af stressramte. Jeg har videreuddannet mig indenfor stress, så denne ordning kan være relevant, hvis du er ramt af stress.

Jeg har desuden behandlet flere klienter, der har fået betalt forløb af forsikringsselskaber i forbindelse med ulykker, piskesmæld mm.

https://dakobe.dk

Book tid